En burk Liftic innehåller 400 gram pulver, alltså 100 skopor/50 servings. 1 Serving = 2 Skopor.

En serving (2 skopor) innehåller 150 mg koffein. Detta gör det väldigt lättdoserat och enkelt för dig att välja rätt mängd koffein.

Väldigt lite, en skopa innehåller 12 kalorier. Vi har valt denna mängd kalorier för att behålla en bra smak men ändå kraftigt hålla ned mängden kalorier och sötningsmedel.

Ja, det är att föredra! Våra kroppar vänjer sig vid koffein så ibland kan det behövas en paus för att få samma effekt igen. Vi rekommenderar att pausa från koffein i 3-7 dagar varje 1-2 månader, beroende på hur mycket koffein som konsumeras & under hur lång tid. Längre perioder av ett högt koffein intag kräver längre pauser.

Liftics ”Flavored Caffeinated Powder” tillverkas i Europa under den högsta nivån av IFS Food Safety och anläggningen innehar ett Quality Control System Certificate. Produkten är verkligen tillverkad med kvalité och säkerhet i fokus! Pulvret är lättupplöst, lätt att dosera och har en mycket god smak.

Först & främst så står vi bakom produkten och säljer direkt till kund, på så vis blir det färre mellanhänder och du som kund får ett premium pris. Förutom det så har vi skippat allt skräp och onödiga ingredienser, Liftics ”Flavored Caffeinated Powder” har bara det precis nödvändiga, koffein och ingredienser för att få till smaken perfekt. Vi har också satt ett fast pris som ger den absolut högsta kvalitén till det lägsta priset möjligt från början, då vi aldrig har rea. Vi ger er hellre ett ärligt och rakt pris från början som är så pressat det går. Om du vill få så mycket som möjligt för dina pengar, köp 2 st Flavored Caffeinated Powder & få gratis frakt, eller köp 3 st och få gratis frakt + en gratis 700 ml Liftic shaker!

Koffein tabletter kan säkert vara ett bra alternativ för en del! Men här är några anledningar till varför vår produkt kan vara värt att se över:

När koffein intas via Liftics Flavored Caffeinated Powder (dryck) är effekten i full gång efter ca 30 minuter. När koffein intas i tablettform är effekten i full gång efter över 1 timme, alltså tar det ca dubbelt så lång tid.

Med Liftics produkt kan du välja själv hur mycket koffein du vill ha, det är bara att justera mängden pulver. Med koffein tabletter kan du inte välja själv, antingen får du t.ex. 200 eller 400 mg koffein.

Flavored Caffeinated Powder blandas med kallt vatten och har en oerhört god smak av Mango Lemonade, koffein tabletter sväljs med vatten och smakar… tabletter?

Kaffe fungerar utmärkt som något att dricka t.ex. på morgonen för att starta dagen, förutsatt att den som dricker kaffet gillar smaken såklart. Men om du vill ha koll på ditt koffeinintag, vilket är framförallt mycket viktigt inför träning, är kaffe inte alltid ett bra alternativ. 

Databaser som anger koffeinmängden i olika typer av mat och dryck, inklusive kaffe, har bara medelvärden. Det finns många faktorer, som typen av kaffeböna och rostningsproceduren, som påverkar hur mycket koffein som i slutändan hamnar i just din kopp.

Även när du använder samma kaffeprodukt och samma tillagningsmetoder dag efter dag, kan du få olika mängder koffein som resultat. En studie med resultat från ett Starbucks kafé, visade att samma kaffe från samma källa innehöll koffeinmängder som varierade från 259 till 564 mg per portion från dag till dag.* Alltså är det i princip omöjligt att uppskatta hur mycket koffein du faktiskt får i dig när du dricker ditt kaffe.

Eftersom du behöver en viss minsta mängd koffein för ett ordentligt prestationshöjande gensvar, kan en överskattning av koffeinmängden i en kopp kaffe innebära att den effekten uteblir.

Å andra sidan kan en underskattning göra att du hamnar över din toleransgräns för koffein. Det kan leda till bieffekter, som att du känner dig skakig och illamående under träningspasset istället för fylld med energi.

Ja, absolut. Produkten fungerar utmärkt som en PWO precis som den är, men om du vill prova något ”extra” så rekommenderar vi ca 150-300 mg koffein (1-2 servings ”Flavored Caffeinated Powder”), 5 gram kreatin och 6-8 gram citrulline malate 2:1. Släng ihop detta i en shaker, skaka och drick! Om du gillar att känna stickningar i kroppen så köp till beta-alanin också.