Blanda egen pwo

Blanda egen pwo med hjälp av Liftics ”Flavored Caffeinated Powder”! Att blanda sin egna pwo har flera fördelar och är ett fantastiskt bra alternativ till att köpa färdiga PWO burkar. Vi rekommenderar 4-10 gram Citrulline Malate, 4 gram kreatin, 3-5 gram Beta alanine, och sist men absolut inte minst – koffein. 

Flavored Caffeinated Powder

Koffein, huvudingrediensen i en PWO! Koffein har bevisats kunna öka alla typer av prestationer och bidrar bl.a. till bättre fokus och energi. Välj hur mycket koffein du vill ha i din PWO genom att dosera mängd pulver, och njut av den härliga Mango Lemonade smaken!

100% Citrullinmalat 2:1 (500 g)

Citrullinmalat 2:1 är i tillräcklig mängd (4-10 g) ett bra tillskott till PWO:n och har med studier bakom sig visats kunna tillföra bättre uthållighet i gymmet, speciellt vid hög volym träning med många sets. Citrullinmalat är även känt för att kunna tillföra mer ”pump” i gymmet.

100% Beta-Alanin (500 g)

Beta-alanin gör att det ofta kliar/sticker i kroppen när man tagit det. Vissa älskar denna känslan och vissa gillar inte den alls. Beta-alanin har visat sig vara bäst för uthållighet vid längre ansträngningar (60-240 sek).

Kreatin Monohydrat (500 g)

Kreatin, ett av dem absolut populäraste kosttillskotten – med all rätt! Det är billigt och fungerar bra, med väldigt många studier bakom sig. Kreatin bidrar främst till en ökad styrka & kraft.

Varför blanda egen pwo?

Det är väldigt få PWO:er på marknaden som innehåller tillräckliga mängder av dem ingredienser som faktiskt fungerar. Dem flesta färdiga burkarna som finns på marknaden innehåller alldeles för lite, om ens något av dem vettiga ingredienserna – som exempelvis citrullinmalat. Istället fylls burkarna ut med onödiga ingredienser som är billigare, för att spara in pengar. När du blandar din egen PWO bestämmer du själv exakt vad du vill ha i dig och hur mycket av varje ingrediens. Förutom det så sparar du pengar jämfört om du skulle köpa en färdig PWO med samma innehåll!

BESTÄM INNEHÅLL

Slipp onödiga ämnen du ändå inte vill ha.

SPARA PENGAR

Betala mindre för högre kvalité & valmöjlighet.

FÅ RÄTT MÄNGD

Välj rätt mängd efter dina preferenser.

Hur du blandar din egen PWO

Att blanda egen pwo är enkelt, smidigt och roligt. Nedan visar vi hur enkelt det är och vilka valmöjligheter du har!

Liftic Liftic

1. Koffein

Häll i 1-4 skopor från den medföljande blåa skopan ur liftic burken. 1 skopa = 75 mg koffein.

Citrullinmalat Liftic

2. Citrullinmalat 2:1

Vi rekommenderar att använda den blåa skopan från Liftic burken även till citrullinmalatet. 1 blå skopa = 4 g citrullinmalat.

Beta Alanin Liftic

3. Beta-alanin

Vi rekommenderar att använda den blåa skopan från Liftic burken även till beta-alaninet. 1 blå skopa = 4 g beta-alanin.

Kreatin Liftic

4. Kreatin monohydrat

Vi rekommenderar att använda den blåa skopan från Liftic burken även till kreatinet. 1 blå skopa = 4 g kreatin.

Liftic vatten

5. Fyll på med vatten, skaka & drick!

Nu är det bara att mixa pulvret med vatten, skaka och dricka! Njut av Mango Lemonade smaken, som får en fräsch sur smak av citrullinmalatet.